معماری داخلی از مهم ترین مسائل برای ایجاد یک طرح دل نشین برای منازل شماست.سبک های دکوراسیون دارای انواع مختلفی هستند و هر نوع طراحی داخلی چه مدرن و چه کلاسیک با توجه به سلیقه افراد انتخاب و اجرا می شود. در واقع با توجه به انواع سبک های دکوراسیون، بهتر است خانه خود را مطابق با روحیه خود چیدمان کنید و سبک دکوراسیون داخلی را انتخاب کنید تا بیشتر از حضور در خانه لذت ببرید. از این رو این مقاله برای آشنایی شما با سبک های مختلف معماری تهیه شده است.
۱. طراحی کلاسیک
طراحی داخلی به سبک کلاسیک یکی از مجموعه معماری های داخلی است که با توجه به تجمل، ظرافت و قدیمی بودن و توجه یا جزئیات خاص و ظریف انجام می گیرد. در این سبک جایی برای عدم تناسب و تناقض یافت نمی شود. به کارگیری رنگ های طلایی، بژ، کرم، خاکستری، صدفی، نقره ای، زیتونی و شرابی برای شما فضایی آرام و راحت را مهیا می کند و قطعا چوب در این نوع طراحی نقش اصلی را ایفا می کند.
۲. طراحی مدرن
در معماری محیط به سبک مدرن طراحی بسیار ساده و آرام است و معمولا از گچ بری های مجلل و وسایل پر زرق و برق برای طراحی فضا استفاده نمی شود. طراحان در این سبک از طراحی در هر عنصری اعم از مبلمان از القای حس سادگی استفاده می کنند و فضایی تک رنگ و روشن فاقد هرگونه تجمل ایجاد می کنند. از طرف دیگر نکته ای که در خانه های کوچک امروزی برای اکثر افراد بسیار حائز اهمیت است بزرگتر جلوه دادن فضا است که در سبک مدرن این قابلیت برای شما امکان پذیر می شود؛ از نور طبیعی هم می توان برای گسترش فضا استفاده کرد.
۳. سبک معاصر
گاهی اوقات طراحی مدرن و امروزی به جای هم استفاده می شود و مردم فکر می کنند که سبک معاصر همان سبک مدرن است. اما این دو سبک متفاوت هستند و به طور ماهرانه ای متمایز می شوند. سبک معاصر ریشه در لحظه دارد و خود را از اصول سبک سنتی جدا کرده و رویه را تغییر داده است.در واقع سبک مدرن یا معاصر نسبت به سبک معماری مدرن قابلیت انعطاف پذیرتری بیشتری دارد. ازجمله ویژگی های سبک طراحی داخلی معاصر استفاده کرد.
۴. سبک صنعتی
سبک صنعتی از تغییر کاربری از کارگاه ها و کارخانه ها به فضاهای مسکونی و اداری گرد آمده است. طبیعی بودن و عناصر نیمه کاره در این سبک وجود دارد و در طراحی داخلی آن از مبلمان مینیمال و ترکیبات صنعتی، کارخانه ای و کارگاهی استفاده شده است. هر آنچه که باید در سبک معماری پنهان شود اعم از سازه های خشن و صنعتی، انواع آجر، تیرهای اصلی، پیچ و مهره، کانال های عبور هوا و… به سبک صنعتی و بروشورهای اصلی این نوع طراحی به نمایش گذاشته شده است.
۵. طراحی مینیمالیست
این سبک یکی از سبک های مورد علاقه استرالیا محسوب می شود و حس سادگی و خطوط نرم و تمیز را القا می کند. این سبک با مفاهیم طراحی مدرن مرتبط است اما آن را بسیار ساده تر کرده است. از ویژگی های این سبک می توان به رنگ های خنثی، مبل های ساده و انتقال معنای دو عنصر آب و باد اشاره کرد. در سبک مینیمالیستی، هیچ چیز افراطی یا بیش از حد نیست و لوازم خانگی با زرق و برق انتخاب نمی شوند.
۶. سبک مدرن میان قرن
این نوع طراحی داخلی به دهه 1950 و اوایل دهه 1960 برمی گردد. مدرن میانه قرن با استفاده از چند عنصر از سبک مینیمالیسم عناصر غیر ضروری را حذف می کند و رویه ای مشابه آنچه مینیمالیسم در نظر می گیرد را اعمال می کند. برای مثال غذای مرغی شکل، اکسسوری های ساده و المان های «سبک معاصر» نیز در این سبک استفاده می شود.